Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ο «Κολυμπηθρόξυλος» σε νέες περιπέτειες.



Η «ελπίδα» την... κοπάνησε πάλι.

 
   Η μικρή απουσία της στήλης οφείλεται σε μιά -ας πούμε-  κουτοπόνηρη διαδικασία. Εν επιγνώσει του γεγονότος πως δεν θα είναι δα και πολύ μακρύς ο χρόνος που απομένει μέχρι να συναντήσει τον Πλάστη της, θεώρησα σκόπιμο να αρχίσω επαφές με τους επίγειους εκπροσώπους του γιά μιά διαπραγμάτευση και επίτευξη όσο το δυνατόν καλύτερων όρων, στο θέμα αντιμετώπισης και άφεσης των, ομολογουμένως, αρκετών αμαρτιών, κριμάτων και παρασπονδιών των κανόνων Του. Έτσι γιά προλείανση του εδάφους απευθύνθηκα στους πιό αξιόπιστους, επί Γης, πρεσβευτές Του. Αυτούς που κατοικούν στο Άγιο Όρος.
   Η απουσία αυτή είχε μία ακόμη ευτυχή συγκύρια. Προστάτευσε -κατά το δυνατόν- το καταταλαιπωρημένο, μπαϊλντισμένο και κλονισμένο νευρικό μου σύστημα. Απέφυγα την άμεση επαφή με την αμετροέπεια, την ιταμότητα και την θρασύτητα με την οποία ο αρχιαπάτας πρωθυπουργός μας μοίρασε και πάλι, αφειδώς, σανό στα πάσης φύσεως... «ζωντανά», οπαδούς του και λοιπούς θιασώτες χαχόλους που εξαπάτησε και μπορεί ακόμη να εξαπατά άνετα. Η μη άμεση επαφή με την νευροσπαστική παραμυθολογία του επιτρέπει την ηπιότερη αποδοχή της και εξασφαλίζει την ακεραιότητα της τηλεοπτικής συσκευής από την βιαία πρόσπτωση επ’ αυτής διαφόρων αντικειμένων, π.χ. ποτήρια, πιάτα, τασάκια, κ.λπ.,... Εξαρτάται!
   Έτσι, έχοντας προϊδεαστεί κατά την χθεσινοβραδυνή επιστροφή μου, αντιμετώπισα σχετικά ψύχραιμα τη νέα μπουρδολογία, συγκρατώντας τις πιό χαρακτηριστικές απιθανότητες και παπάρες του. Π.χ. Στην -επίσης υπό αμφισβήτηση γιά την εφαρμοσιμότητά της- εξαγγελία του Μητσοτάκη περί μειώσεως κατά 30% του ΕΝΦΙΑ, ο άθλιος σαχλαμάρας δημαγωγός μόλις αντιλήφθηκε πως μιά τέτοια μείωση δεν θ’ άφηνε... «κολυμπηθρόξυλο» στα δημόσια ταμεία! Τώρα το κατάλαβε!!! Ακούστε στο συνημμένο απολαυστικό βίντεο το τί έλεγε ο ελεεινός τυχοδιώκτης, ως αντιπολίτευση, γιά έναν όντως απαράδεκτο φόρο, τον ΕΝΦΙΑ. Μαζί με διάφορες άλλες αρλούμπες περί... «δεσμεύσεων» και άλλες μπούρδες, σε σχέση με τις σημερινές του κωλοτούμπες.   

1 σχόλιο: