Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ο αμοραλισμός του ΣΥΡΙΖΑ και ο καθεστωτισμός που χτίζεται.



Από την «ελπίδα» που υποσχόταν στην απόλυτη απελπισία που φέρνει.
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας στη δεθ
-Μπλαμπλά, μπλαμπλά, μπλά!
    Η επικαιρότητα είναι πολύ πυκνή σε γεγονότα. Φανφαρόνικη, καταλυτική και αφοπλιστική γιά νηφάλιες αντιδράσεις. Βομβαρδιζόμαστε με σοβαρά και πολύ ενδιαφέροντα θέματα, όπως τα καραγκιοζιλίκια του Παππά, στην προσπάθεια να «στήσει» κανάλι ακραιφνώς συριζαρέικο, προκαλώντας την νοημοσύνη γηγενών και τον γέλωτα της Οικουμένης, η περίπτωση Βέλιου, που στον τραγικό της απόηχο ανακινήθηκαν πάλι σπουδαία πανανθρώπινα ερωτήματα, σχετικά με την θεοκρατική -αλλά και την ανθρώπινη-  θεώρηση κάποιων θεμάτων, όπως η ευθανασία, η καύση νεκρού και τα λοιπά μακάβρια -πλην αναπόφευκτα- ζητήματα που κλείνουν τον επίγειο κύκλο μας και, τέλος, οι θεατρικές παραστάσεις των πολιτικών μας στην ΔΕΘ.

   Η αντικομφορμιστική νοοτροπία της στήλης επιβάλλει -εν προκειμένω- διακριτική αποστασιοποίησή της από τα πομπώδη, αφήνοντας να εκτονωθούν το κοντό και το μακρύ του κάθε... «ειδήμονος» και να επανέλθει, σχετικά, όταν κατακάτσει ο σχετικός κουρνιαχτός. («Όπου λαλούν πολλά κοκόρια...»).

   Έτσι, παραβλέποντας τα εκατέρωθεν εκτοξευόμενα «πυροτεχνήματα» και τις -ανόητες στην πλειονότητά τους- αψιμαχίες των πολλών, εστιάζει σε μιά πολύ σημαντική, κατά τη γνώμη της, λεπτομέρεια, ενδεικτική της νοοτροπίας των κυβερνώντων και του πού οδηγούνται, εκ του ασφαλούς, τα πράγματα. Κάτι που πέρασε απαρατήρητο και στα ψιλά των ΜΜΕ.

   Η αγαπημένη μας λαϊκατζού με τα «γεμιστά» και την αφιονισμένη μπουρδολογία, χτύπησε πάλι. Καίρια και κατηγορηματικά: - «Δεν θα επιτρέψουμε με τίποτα να μας ανατρέψουν», είπε!

   Από την επομένη των εκλογών του Ιανουαρίου ’15, η στήλη είχε επισημάνει το ανεπίστροφο στην πορεία της χώρας και την θανατηφόρο γιά την πραγματική Δημοκρατία εμπλοκή της στα δίχτυα ενός νεοκομμουνιστικού ολοκληρωτισμού. Δυστυχώς η πρόβλεψη επαληθεύεται, μέρα τη μέρα, και μολονότι οι τύποι το διακηρύσσουν σε όλους τους τόνους, ο λωτοφάγος ελληνικός λαός, τουλάχιστον στο τμήμα του που συντίθεται από ηλίθιους, χαζοχαρούμενους αφελείς, εμπαθείς τριαμιστές, (από τα τρία «μ» -μοχθηρία, μιζέρια, μίσος), βαριεστημένους μαζοχιστές και λοιπούς φανατικούς και περιθωριακούς ψυχανώμαλους, δεν το αντιλαμβάνεται και συνεχίζει, αδιάφορος, να χαλκεύει δεσμά, που θα τον αλυσοδέσουν γιά γενεές επί γενεών.

   Οπότε φτάνουμε στην αποθέωση ενός αμοραλισμού -όχι μόνο πολιτικού, αλλά απόλυτου- όπου ένας αρχιψεύταρος απατεών, που σφετερίστηκε την εξουσία πατώντας πάνω σε πελώρια ψεύδη, να διαμαρτύρεται, θρασύτατα και αναίσχυντα, επειδή, όπως λέει: «Ψεύτες μας ανεβάζουν, ψεύτες μας κατεβάζουν»!!! Και ολοκληρώνει, με πρωτοφανή παγκοσμίως θρασύτητα, κατηγορώντας τον Μητσοτάκη γιά ανέφικτη... παροχολογία. Καλύτερη άμυνα, η επίθεση!
   Και ένας λαός, με συμπτώματα ακραίου μιθριδατισμού, να οδηγείται παθητικά στον αφανισμό του. Όπως εκείνοι οι ταλαίπωροι με τα πορτοκαλί μπροστά και τους μαυροκουκουλοφόρους του ISIS με τα χατζάρια πίσω τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου