Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

«Η συμμορία των μεγαλοεργολάβων και μηχανικών του γλυκού νερού» και η μεγαλύτερη κομπίνα στην Νεοελληνική Ιστορία της Ελλάδος.



Ο «κομήτης» Καλογρίτσας, η Attica Βank και οι συντάξεις των μηχανικών.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΙΡΤΖΗς ΤΣΙΠΡΑς
Οι μητραλοίες ολετήρες των μηχανικών. Φτύστε τους!



   Είναι γνωστό πως η αριστερά δεν φημίζεται γιά ευφυΐα, φαντασία και χιούμορ. Γι’ αυτό, σε επίπεδο ηγεσίας, η μίμηση, η αντιγραφή και το κοπιάρισμα παλιών επιτυχημένων συνταγών αποτελεί την μόνη πυξίδα της. Όσο γιά την αγελαία πλέμπα των οπαδών, μιά παραμένουσα αφελής κουτοπονηριά, και πολύ της πέφτει! Οπότε και συνεχίζει την μακαρία βοσκή της, από το αφειδώς διανεμόμενο χαρμάνι σανού και κουτόχορτου. Την μόνη σαγή που καταφέρνει να επιδαψιλεύει ο άθλιος ΣΥΡΙΖΑ στο λοβοτομημένο φανατικό του κοινό.


   Οι παλαιότεροι θα θυμούνται ασφαλώς την -επί του αλήστου μνήμης «Αντρέα»- ολοκληρωτική καταστροφή του ΝΑΤ, διά της εντάξεως εις αυτό, ολοκλήρου και αδιακρίτως, του προκύπτοντος συρφετού των εισρευσάντων Ρωσοποντίων, οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν κανονικά, αν και δεν είχαν συνεισφέρει στο υγιέστατο -μέχρι τότε- Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο, ούτε δεκάρα τσακιστή! Αποτέλεσμα: Σε χρόνο ρεκόρ, το ΝΑΤ βούλιαξε και οι παχυλές συντάξεις των θαλασσοδαρμένων ναυτικών μας διασκορπίστηκαν από τα μπωφόρ των πέντε ανέμων του λαϊκισμού!

   Σήμερα, η ατυχής συγκυρία φέρνει τον αντιπαθητικό τέως πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, σε μοιραία θέση. Το απεχθές σίχαμα με τη «δυσκοίλια» φάτσα και το τεράστιο εμπρεσιονιστικό πορτραίτο του Βελουχιώτη στην πλάτη του γραφείου του, ευρισκόμενο σε καίρια -γιά την μοίρα των συνταξιούχων-  θέση, διαχειρίστηκε τα πλούσια αποθεματικά του ΤΣΜΕΔΕ, (Ταμείο Συντάξεως Μηχανικών, Εργοληπτών Δημοσίων Έργων), τα οποία βρίσκονται κατατεθειμένα, κατ’ αποκλειστικότητα, στη Attica Bank με τέτοιο χαριστικό και φαύλο τρόπο, ούτως ώστε, δημιούργησε πανελλήνιο ρεκόρ διαπλοκής με τον... «κουμπάρο» Καλογρίτσα.


   Ενεργώντας προφανώς κατ’ εντολήν -ή έστω κατ’ ανοχήν της «κορυφής»- λεηλάτησε σκανδαλωδώς τον «μπεζαχτά» της Τράπεζας, (προφανώς με το αζημίωτο γιά τον ίδιο και τη συμμορία του), διασκορπίζοντάς τον σε θαλασσοδάνεια προς τον εκλεκτό του... «κουμπάρο», με τον οποίο προσπαθεί να «στήσει» και τηλεοπτικό σταθμό. Σε μιά προσπάθεια διπλής στόχευσης. Το οικονομικό ρεφάρισμα του -ουσιαστικά χρεωκοπημένου μεγαλοεργολάβου- και την δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού-φερέφωνου του ΣΥΡΙΖΑ. Και έτσι -στα πρότυπα του παλαιού Πόπωτα- «φτιασιδώνουμε» ένα οικονομικό «λείψανο», του κατασκευάζουμε ένα απελπισμένο σκηνικό της πλάκας -δανεικά βοσκοτόπια (μηδενικής αξίας γιά φιλέτα Manhattan) προκειμένου να αποτελέσουν εγγυητικές «μαϊμού», εκπρόθεσμες καταθέσεις αυτών και μύριες άλλες -άγνωστες εισέτι- κομπίνες που -όλες μαζί- συνθέτουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο αθλιότητος και διαπλοκής, μπροστά στο οποίο ωχριούν όλα όσα συνέβησαν στον τόπο, από εποχής Καποδίστρια κι εντεύθεν.


   Σ’ αυτά τα πλαίσια και μ’ αυτή την άθλια και κακοστημένη φάρσα, διαπράττεται ΣΗΜΕΡΑ η μεγαλύτερη απάτη στην νεοελληνική ιστορία και ένα τεράστιο έγκλημα, με ολέθριες συνέπειες γιά ολόκληρη τάξη. Κατά μίας από τις πλέον παραγωγικές της κοινωνίας, παγκοσμίως. Αυτής των μηχανικών, οι οποίοι μετατρέπονται -οσονούπω- σε νεόπτωχους κοινωνικούς παρίες. Συνεπώς προς τις διακηρυγμένες ιδεοληπτικές ισοπεδωτικές ηλιθιότητες κάποιων αριστερών ανθρωποειδών.

   Ο κατάπτυστος μιαρός μητραλοίας, συνεπής προς τα ψυχανώμαλα απωθημένα του, καταστρέφει ολόκληρη την επαγγελματική τάξη στην οποία σταδιοδρόμησε και που τον ανέδειξε στην πιό τιμητική της θέση, την προεδρία της.

   Δυστυχώς, και χωρίς ιδιαίτερες μαντικές ικανότητες, είναι θέμα ελαχίστου χρόνου τα εξής αποτελέσματα: Ένα μεγαλοπρεπές «μπουμ» της Attica Bank και το ύψος των συντάξεων του -πάλαι ποτέ κραταιού ΤΣΜΕΔΕ- να ανταγωνίζεται εκείνο των συντάξεων του φαλιρισμένου ΝΑΤ.


   Αυτά προς γνώση όσων ηλιθίων... «συναδέλφων» είχαν -και έχουν- τη βλακώδη αφέλεια να πιστεύουν αντικοινωνικά αριστερά ιδεολογήματα. Άξιος ο μισθός τους. Όσοι δε δυσπιστούν ακόμη.... "κοντός ψαλμός, αλληλούια"!



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου