Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Το άλυτο ασφαλιστικό και η κακιά Βεργκουλέσκου με την ρομφαία.



Τα προαπαιτούμενα και «τα παιδία παίζει»

-Θα παρακαλάνε να μας δανείσουν!!!

   Η ανίκανη και ασυνάρτητη κυβέρνηση της ιδεοληπτικής κομμουνιστικής αγκύλωσης πανηγυρίζει! Γιά τις ανύπαρκτες... επενδύσεις που έρχονται -προφανώς μαζί με την... ελπίδα- και τα κέρδη από την πώληση των τεσσάρων αδειών καναλιών που θα... εισπράξει και θα «μοιράσει στους... φτωχούς»! Ζήσε Μάη μου, στην πεμπτουσία της παροιμίας! Όλα αυτά με τε τις ιαχές θριάμβου των λαθρόβιων κυκλοφοριακά συριζαρέικων φερέφωνων. 
   Από την άλλη, και «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις...», που εν προκειμένω σημαίνει «πριν περάσει το τσούξιμο από τον προηγούμενο ορυμαγδό μειώσεως αποδοχών και αύξησης εισφορών πάσης φύσεως», νέα καμπανάκια ηχούν στο άκρο της οδού, προαναγγέλλοντας πάλι... μία από τα ίδια! Φόρους, κρατήσεις, εισφορές, μειώσεις. Τα γνωστά!  Με το σαββατοκυριακάτικο πρωινό καραγκιοζάκι του ΣΚΑΙ να αιτιάται, κορδακιζόμενο, το ΔΝΤ και την... Ντέλια Δρακουλέσκου -όπως την λέει, συνταιριασμένος με τον Homo erectus της Υγείας- το οποίο... «δεν τον άκουσε προ χρόνων, όταν τα έλεγε στον... Τόμσεν!!». («Κι η μυλωνού τον άντρα της -με το άσπρο τσουλούφι- με τους πραματευτάδες»!).
   Όμως, γνήσιο και χαρακτηριστικό γνώρισμα ημών των ατσίδων -του πιο έξυπνου λαού του κόσμου είναι η αμνημοσύνη. Κοινώς κάνουμε το κορόιδο οσάκις νομίζουμε πως έτσι μας συμφέρει. Οπότε κανείς δεν θυμάται -ή κάνει πως ξεχνά- ότι από τα δεκαπέντε προαπαιτούμενα γιά την β' αξιολόγηση, που αν την περάσουμε επιτυχώς, θα πάρουμε την πολυπόθητη δόση των 2,8 δις και θα ξελιγουριάζαμε προσωρινώς, εμείς έχουμε εκπληρώσει μόνον... δύο! Και αυτά τα προαπαιτούμενα δεν έπεσαν, ξαφνικά, από τον ουρανό, είχαμε συμφωνήσει και υπογράψει πως θα τα κάνουμε. Και ναι μεν δεν τα κάναμε, παζαρεύοντας όψιμα, τα λεφτά όμως τα θέλουμε!
   Συνεπώς, μιά αηδία κι ένα πελώριο -τούρκικο σαν την τζαναμπετιά μας- άει σιχτίρ, είναι αυτό που μας αξίζει γιά την αφερεγγυότητα και αναξιοπιστία μας και που -τελικά- αυτό εισπράττουμε από τους Ευρωπαίους εταίρους, που -δυστυχώς- μας έχουν πάρει χαμπάρι.
   Όσοι δεν το καταλαβαίνουν -ή κάνουν πως- παραπέμπονται γιά επεξηγήσεις στα γνωστά συριζαρέικα πόκεμον. Αυλωνίτου, Καρακώστα, Ζαχαριάδη, κ.α. Α', ναι, κι εκείνον τον σαχλέουρα με τη μασέλα της γιαγιάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου