Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Η... β' αξιολόγηση έρχεται. Μετανοείτε και προσεύχεστε!



   Ιδίως οι συνταξιούχοι. Στη στάση των μουσουλμάνων και με τα νώτα γυμνά κι... ακάλυπτα!
Αποτέλεσμα εικόνας για μουσουλμανική προσευχή

   Άρκεσαν δύο χρόνια στην εξουσία γιά να πέσουν οι φερέλπιδες συριζαρέικες  μάσκες και να ξεμπροστιαστεί όλη η απατηλή ψευδαίσθηση της αριστεράς. Της ιδεολογίας των οραμάτων, της ουτοπίας, της ανευθυνότητος, της ανικανότητος παραγωγής ουσιαστικού έργου, της επικοινωνιακής παραπληροφόρησης και πάσης σχετικής παπαρδέλας και μπλαμπλαδισμού. Η αλήθεια, γυμνή και συντριπτική γιά το μείγμα του αφελούς δονκιχωτισμού των παλαιομοδιτών ιδεολόγων, των αγκυλωμένων ραμολί, των τεμπελχανάδων βυζαντινοαναλυτών του... ανύπαρκτου σοσιαλισμού, των πάσης φύσεως «αρνητών»-κατεδαφιστών του παντός και των παμπόνηρων εκμεταλλευτών όλων των προηγούμενων σανοτρεφόμενων και αποτυχημένων εχθρών της κοινωνίας, προβάλλει πλέον ανάγλυφο και εύκολα κατανοητό γιά κάθε νουνεχές και στοιχειωδώς συγκροτημένο άτομο. Π.χ. γιά όποιον ξέρει πως το «βου» και το «α», μαζί, προφέρονται... «βα» και πως το ένα δισεκατομμύριο αποτελείται από 1000 εκατομμύρια!

   Έτσι, η συνολική εικόνα που παρουσιάζει τώρα ο κυβερνητικός μας θίασος, μοιάζει κάπως μεταξύ εκείνης της αφθάστου ωραιότητος Γεωργίας Βασιλειάδου, με το τσαχπίνικο πρόσωπο, στο απόγειο της κινηματογραφικής της δόξας και της κυρά-Τασούλας Σουρουκλεμέ, με τα αδρά χαρακτηριστικά και το θεληματικό πηγούνι, στην παρθενική της εμφάνιση στη Βουλή των Ελλήνων. (-«Μαμάάά, ο... Μπελφεγκόρ. Θα με... φάει!»). 
   Από πού ν' αρχίσεις και πού να τελειώσεις! Ένας απέραντος αριστερός ανθώνας, όπου αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο, πέραν από την βαθειά μόρφωση, (Τσίπρας, Φίλης), το ήθος και την ευπρέπεια, (Πολάκης, Αυλωνίτου), την πολιτική ευθιξία, (Παππάς, Μάδρας, Μπουντάλας, Σκουρλέτος), την κομματική συνέπεια, (Κουρουμπλής, Σπρίτζης), είναι η οικονομική συμβατότητα επιφανών αριστερών ιδεολόγων, με τις πλούσιες καταθέσεις, το παχουλό χαρτοφυλάκειο και το πλήθος των ακινήτων που κατέχουν και ανενδοίαστα δηλώνουν,   (π.χ. Φλαμπουριάρης, Σταθάκης, Παπαδημητρίου, Παπαδημούλης, Τσαλακώτος, Θεανώ, Κατακούτελος, Μισελοζαννάτσης και... πλήθος άλλων συνεπών ιδεολόγων... αριστερών).

   Τελικά, αυτό το ξεμπρόστιασμα αποτελεί το μόνο κέρδος γιά τη χώρα. Έστω ακριβά πληρωμένο, έγινε αντιληπτό το γιατί κορυφαίες -σε πληθυσμό, έκταση και πλουτοπαραγωγικές δυνατότητες- χώρες, οι οποίες παγιδεύτηκαν -άλλες από απελπισία και άλλες βιαίως- στο κομμουνιστικό δόκανο και προσδοκούσαν... καλύτερες ημέρες, μόλις γεύτηκαν την κομμουνιστική... γλύκα την «κοπάνησαν» προτροπάδην, στην πρώτη ευκαιρία που τους δόθηκε! Με μόνη εξαίρεση όλους εκείνους που η τρομοκρατία και η αιμοσταγής δικτατορική εξουσία τους κρατάει ακόμη αλυσοδεμένους. Βεβαίως, η αριστερή «τσίμπλα» δεν επιτρέπει -προς το παρόν- να γίνει απόλυτα αποδεκτό το οφθαλμοφανές γεγονός πως η παρούσα κομμουνικόστροφη κομπανία αποτελεί την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από την εποχή της Παλιγγενεσίας. (Η στήλη διατηρεί μικρή αμφιβολία προς τούτο, καθ’ όσον ο πρώτος συνταγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδος, ο διαβόητος Ιωάννης Κωλέττης, διεκδικεί επάξια τον τίτλο του χειρότερου πρωθυπουργού από τον νεαρό γουρλή Τσίπρα. Ένας από τους άθλους του Κωλέττη, πέραν του αυταρχισμού που επέδειξε, ήταν και το εξής αμίμητο, που δεν θα εκπλαγώ αν το δω επαναλαμβανόμενο. Σε κάποια ψηφοφορία εμπιστοσύνης στη Βουλή, ο Κωλέττης καταψηφίστηκε. Ανέβηκε, σοβαρός-σοβαρός, στο βήμα και προς γενική κατάπληξη είπε: «Εκ του αποτελέσματος της ψηφοφορίας προκύπτει πως η Βουλή δεν περιβάλλει με την εμπιστοσύνη της την κυβέρνηση. Την περιβάλλομεν όμως  ημείς. Εφ’ ω και... δεν παραιτούμεθα»!). Το μέλλον θα δείξει αν ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί... Κυπελλούχος Ελλάδος. Προσπάθειες, πάντως, γίνονται και οι οιωνοί είναι... άριστοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου