Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Έλα μωρέ, και τί έγινε... δηλαδής!

Με τις βροχές βγαίνουν τα σαλιγκάρια και με τους φόρους, μας την "πέφτουν"... Θεοπεφτάτες.

Αποτέλεσμα εικόνας για θεοπεφτατου
Αυτή τη γλυκειά μορφή, μην την ξεχνάτε ποτέ. Το αξίζει!
    Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε βιάζουν και -γιά ανακούφιση- να σε λοιδωρούν και να σε δουλεύουν από πάνω.
   Η εικονιζόμενη, πανελληνίως άγνωστη, βουλευτής Κεφαλληνίας εγκαινίασε με απιθάνου ηλιθιότητος επιχειρηματολογία, την νέα φοροκαταιγίδα που... "θεόπεσε" επί των αφρόνων κεφαλών μας. (Το "αφρόνων" το φέρομεν υπερηφάνως  ώς "κόσμον" -με την αρχαία έννοια της λέξης- αφού ψηφίσαμε, και μάλιστα κατ' επανάληψη, αυτό το πανάσχετο ερασιτεχνικό τσούρμο, το οποίο εκπροσωπώντας την κομμουνιστική ουτοπία εν Ελλάδι, βάλθηκε να καταστρέψει με ψυχρή αναλγησία τον τόπο, αφού προηγουμένως τρελάνει τους Ελληνες.)
   Παραθέτω αυτούσια την λαϊκίστικη συριζαρέικη άποψή της επί του θέματος:
  «Προσπαθήσαμε το ποσό να μοιραστεί σε διάφορα είδη. Επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλαδή πρέπει να συμπίψουν πάρα πολλά πράγματα γιά να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό, γι' αυτό μοιράστηκε...».
   Αυτό το... φιλολαϊκό αγλάισμα, με το "ηθικό πλεονέκτημα" της... "διά πρώτη φορά αριστερά", και το μορφωτικό υπόβαθρο που καταδεικνύει ο λεκτικός της πλούτος, κατ' εφαρμογή των αρχαίων  σοφών ρήσεων: "οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή" και "εξ όνυχος τον λέοντα", αποδεικνύει περίτρανα τον αδίστακτο κομμουνιστικόν ολοκληρωτισμό και την αναλγησία του γιά την ανθρώπινη μονάδα, τον Έλληνα "προλετάριο".
   Με τις αποδοχές να υποχωρούν, την ανεργία να καλύπτει σαν πλημμυρίδα, τους πάντοιους φόρους να εκτοξεύονται σαν πύραυλος του Κανάβεραλ, την δαμόκλεια ύπαρξη του "κόφτη" να ομολογείται -έστω με μισόλογα- από την κυβέρνηση και τις ασφαλιστικές εισφορές όσων... επιμένουν ακόμη να... δουλεύουν, να ακολουθούν θεότρελες και πανάδικες διαδρομές, οι προοπτικές γιά οικονομική ανάκαμψη ισοφηφούν με το ενδεχόμενο ανατολής του ήλιου από τη... δύση! Κι ας λέει όσα "μούσια" θέλει ο αντιπαθής "μουσιού" με το μούσι, που αντικατέκτησε την παμπόνηρη απατεώνισσα! Τα πιστεύουν μόνο όσοι πανύβλακες επιμένουν να σιτίζονται από το παραπλανητικό κουτόχορτο και τον διαστρεβλωτικό σανό που μοιράζουν άφθονα τα υπόγεια της "Κουμουντούρου" και του Μινίμου. 
   Όσο γιά την ανεξάντλητη και άλειωτη "καραμέλα": "Τα ίδια έκαναν κι οι προηγούμενοι"!, η απάντηση είναι προφανής:
   "Ο λαός τους τιμώρησε και έφερε εσάς -που του τάξατε λαγούς με πετραχήλια- ακριβώς γιά να μην κάνετε τα ίδια! Να κάνετε τα... καλύτερα που του τάξατε. Όμως εσείς κάνετε... οχι μόνο τα ίδια, αλλά τα τρισχειρότερα! Συν τα ψέμματα, η κοροϊδία, η απειρία, η ιδιοτέλεια, οι σπατάλες και η ασχετοσύνη που σας χαρακτηρίζει. Συνεπώς, γιατί να μην μείνουν οι παλιοί, οι... κακοί, που -στο κάτω, κάτω- έχουν πείρα διοίκησης". 
   Άσε το "πόθεν έσχες" που καταδεικνύει τους αριστερούς ηγέτες ως τους πλουσιότερους Έλληνες!!! Κάτι που σοκάρει και εξοργίζει, ως πλήρης αντίφαση ιδεολογίας και τρόπου ζωής. 

   ΥΓ. Και μην εκπλαγείτε, αν -μέσα στην ηλίθια προπαγανδιστική μπουρδολογία τους- ισχυριστούν ότι με τη εξοντωτική φορολογία που επιβάλλουν σε ποτά, καφέδες, τσιγάρα, κ.λπ. βλαπτικά είδη, συμβάλλουν, κηδόμενοι της καλής μας υγείας, στην άνοδο του προσδόκιμου της ζωής μας. Με δαύτους που μπλέξαμε, όλα είναι πιθανά! 

2 σχόλια:

  1. Συμπίψουν από το συμπέφτω...
    Και είναι συνάδελφός σου πολιτικός μηχανικός προϊσταμένη της πολεοδομίας
    περικαλώ !!!!
    Δεν είναι ανάγκη σου λέει να κάνεις όλες τις αμαρτίες μαζί...το καλό σου θέλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι! Όπως θα έλεγε κι ο Ιουστινιανός, αν ήταν συριζάριος και πολύ μορφωμένος: "Πίψον ανομήματα πριν μας την πέσουν". Εννοώντας τους... "νεοφιλελέδες" του Μητσοτάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή