Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Θαύμα, θαύμα!!!

Libiamo και Εβίβα!!!


 Όπως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός  γιόρτασε τα Κούλουμα στο εξοχικό του Μέντορά του στην Αίγινα. Λέγεται μάλιστα πως αντί να αμολήσει τον παραδοσιακό αετό, εξετόξευσε τον πύραυλο της εθνικής οικονομίας -με κάποια μικρή καθυστέρηση, βέβαια- όπως μας είχε υποσχεθεί ο πολύ επιτυχημένος, κομπλεξικά κοντός,  υπουργός του με την pochette.
Αποτέλεσμα εικόνας για εκτοξευση πυραυλου
Η εκτόξευση της ελληνικής οικονομίας! (Μάλλον... κάτι πήγε στραβά)
    Παρ' όλα αυτά, ο συμπαθής Μέντωρ -πάνω στη γενική ευφορία και έχοντας κατεβάσει μερικά ποτηράκια παραπάνω-  βρήκε την ευκαιρία να πεταχτεί μέχρι το στούντιο του ΣΚΑΙ στο Φάληρο και να δώσει στον εμετικό αμόρφωτο τουρκόγλυφτα, (το παίζει νησιώτης αλλά δεν ξεχωρίζει το καλαμάρι από το θράψαλο και το χταπόδι από το μοσχοχτάποδο), μιά εντυπωσιακή, σουρωμένη συνέντευξη.
   Η παρέλαση των κυβερνητικών καρναβαλιστών είναι ατέλειωτη και συνεχής, σε βαθμό που χάνω τον λογαριασμό. Ποιό να πρωτοθαυμάσεις. Τον ευφυέστατο υφυπουργό Πετρόπουλο, που τον πήραν οι έμποροι στο ψιλό, τον Πρόεδρο Πόρκυ που θεωρεί τα "κανόνια" των μπαταξήδων βουλευτών... "θέμα αντιλήψεως", τον χαζοχαρούμενο ξεχασιάρη πολυεκατομμυριούχο κρεμανταλά, που θεωρεί ψιλοποσό τα... 27000 ευρώ. Πού ν' αρχίσεις και πού να τελειώσεις μ' αυτή τη μασκαράτα.
   Πάντως, αν και μπήκαμε στη Σαρακοστή, η συριζαρέικη κομπανία -χαρακτηριστικοί μασκαράδες-  παραμένει κολλημένη σταθερά στην Αποκριά. Προσφέροντας όχι χαρά και διασκέδαση, αλλά μελαγχολία και κατάθλιψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου