Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ο κατιμάς της αθλιότητος και η αθλιότητα του κατιμά.



Με φουλ κουτοπονηριά στην διατεταγμένη υπηρεσία της προβοκάτσιας.
Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Σεμνά, ταπεινά και τη σκέψη στον απο μηχανής θεό, Μάρτιν Σουλτς
   Πολλοί πιστεύουν, και όχι άδικα, πως η κλίμακα του κακού δεν έχει πάτο στο κατέβασμα. Αν θελήσουμε ν’ αναζητήσουμε κάποιο όριο σ’ αυτή την υπόθεση, αυτό βρίσκεται στην αντοχή των νεύρων των νουνεχών και φυσιολογικών ανθρώπων που παρακολουθούν και υφίστανται.
   Κατά έναν βασικό νόμο της Φυσικής, σχετικά με την Αντοχή των Υλικών  -Νόμος του Ηοοke- μόλις η καταπόνηση ενός υλικού, των νεύρων μας εν προκειμένω, ξεπεράσει το όριο ελαστικότητος, το υλικό αυτό χάνει την ελαστικότητά του και περνάει στην πλαστική περιοχή, οπότε αντιδρά κάπως σαν... τσίχλα! Μέχρις ότου σπάσει εντελώς και... παύσει να «ακούει» την περαιτέρω καταπόνηση.

   Κάτι τέτοιο συμβαίνει σήμερα με τα νεύρα του υγιούς κομματιού της ελληνικής κοινωνίας, το οποίο βλέπει και υποφέρει τον συριζαρέικο εσμό, που αλωνίζει, σχεδόν ανενόχλητος, σε όλο το... «γήπεδο», αντιστάσεως μη ούσης. Με εμπεδωμένη γνώση -τα παίζουν όλα στα δάκτυλα- κάθε προπαγανδιστικού τρυκ των φασισμών όλων των αποχρώσεων, οι φαύλοι καπηλευτές της εξουσίας, την οποία κατέκτησαν με πλαστά και δημαγωγικά τερτίπια, συνεχίζουν να την ασκούν καταρρίπτοντας καθημερινά κάθε προηγούμενο ρεκόρ αθλιότητος, αλλά και αφέλειας στον πολιτικό τους λόγο. Καθ’ ότι έχουν αντιληφθεί σε ποίας πνευματικής συγκρότησης κοινό απευθύνονται, αφού -λέγοντας ό,τι κουταμάρα τους κατέβη- γίνονται πιστευτοί από μία μεγάλη μερίδα πολιτών-χάνων και φανατικών «σανοκαταναλωτών».

   Έτσι, παρακολουθούμε -εντελώς εξουθενωμένοι και με νεύρα τσατάλια- τον ανεκδιήγητο και αμοραλιστή πολιτικό γυρολόγο, (τον μπαμπέση Τειρεσία, πρώην πασόκο και νυν υπουργό Ναυτιλίας), να αιτιάται γιά το σημερινό μας χάλι τις προηγούμενες... κυβερνήσεις, παρασιωπώντας θρασύτατα -ο άθλιος- πως κι αυτός υπήρξε εξέχον μέλος εκείνων!

   Όμως την μπαγκέτα της διεύθυνσης της ορχήστρας των απατεώνων κυβερνητών την κρατά -με απόλυτη μαεστρία- ο ανυπερβλήτου κουτοπονηριάς, αρχιψεύταρος τζαναμπέτης σατραπίσκος, ο οποίος ακολουθώντας την γνωστή παροιμία: "Θέλει η... «κυρία» να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει", αδιαφορεί γιά την απήχηση της απέραντης μπουρδολογίας και ψευδολογίας, με την οποία μας έχει φλομώσει επί δύο χρόνια.  Τελευταίο δείγμα αναισχυντίας το πρόσφατο: "στις 20 Μαρτίου κλείνει η αξιολόγηση".

   Τeλευταίως σκαρφίστηκε -το μπαγάσικο ελληνικό κράμα Μέτερνιχ με Κλεμανσώ- να "λιβανίσει" τους Καραμανλή και Μεϊμαράκη, προκειμένου να σπείρει διαλυτικά ζιζάνια στη ΝΔ. Αλλά και να συσπειρώσει τους καταπονημένους και καταπτοημένους αφελείς, τέως ψηφοφόρους του, μπας και γυρίσει κάποιους στο αποτυχημένο παγκοσμίως "κομμουνιστικό μαντρί", που ανέλαβε να νεκραναστήσει στη χώρα μας, στα εξελιγμένα πρότυπα των διαπρεπών κομμουνιστών καταπιεστών των λαών τους, αξιότιμων... «συντρόφων» Κάστρο, Τσάβες και Μαντούρο.


  ΥΓ. Περιέργως, κανά-δυό μέρες τώρα, δεν είπε κουβέντα γιά την... Μαρέβα! Μάλλον, στη ρύμη του λόγου και του... ενθουσιασμού του, παρέλειψε τα σοβαρότερα... όπλα κι επιχειρήματά του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου