Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

H καταγραφή της ΕΛΣΤΑΤ, η «Συμφωνία του έαρος» του Έλληνα... Μουσόφσκι


... και η... «ευημέρευση» της κακοδαιμονίας μας.
Υπουργικό Συμβούλιο: Επίθεση Τσίπρα στο ΔΝΤ και «χάιδεμα» αφτιών στο λαό (vid)
...κλαίει η μάνα μου στο μνήμα...
    Πρόσφατα, με σύσταση φίλου γιατρού, άρχισα να παίρνω ένα χάπι «seropram» την ημέρα, προκειμένου να κρατιέμαι... χαλαρός και ν’ αντιμετωπίζω -όσο πιο ήρεμα γίνεται- τις αλλεπάλληλες σφαλιάρες που επιπίπτουν, ως γερμανικά «στούκας», επί της γυμνής κεφαλής μου. Μέχρι σήμερα αμφέβαλλα για την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου, ώσπου το μεσημέρι με... υπέβαλα σε αδιαμφισβήτητο τεστ. Την παρακολούθηση της τσιπραίικης αερολογίας και ωραιολογίας. Και μόνο το γεγονός πως άντεξα νηφάλια, μέχρι τέλους, τον μονόλογό του, αποδεικνύει την δραστικότητα του φαρμάκου, το οποίον -πλέον- συνιστώ ένθερμα σε όλους τους ταλαίπωρους συμπολίτες μου, οι οποίοι ζούν σε άλλη χώρα από εκείνη που περιέγραψε ως... «ευημερεύουσα» ο εξόχου μορφώσεως πρωθυπουργός μας -μαζί με τον «μεταμπαμπινιώτη» λογογράφο του!

    Λάτρης της ποιήσεως -κυρίως του μέγα εμετικού υμνητή του Στάλιν, Γιάννη Ρίτσου- ασχολείται πλέον και με την μουσική, και δει με σύνθεση συμφωνιών, ως νέος «Μουσόφσκι», (από το πολύ «μούσι» που μας σερβίρει συνεχώς), με τελευταίο έργο το ορατόριο της «εξόδου της χώρας από την κρίση» που... είδε στον ύπνο του, μαζί με πακτωλούς επενδύσεων με τους οποίους θα... «ευημερεύσει» -όπως ακριβώς το εξήγγειλε- η χώρα!

   Βεβαίως, είτε δεν πρόλαβε την... ευχάριστη ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ, περί του 1,1%  ύφεση στο Δ' τρίμηνο του ΄16, είτε -κατά την πάγια τακτική του- κοροϊδεύει πάλι το σύμπαν. Όμως ποιός δίνει σημασία στις μικρολεπτομέρειες. Η χώρα προοδεύει και εκτοξεύεται θεαματικά προς τα... κάτω με την ελπίδα παραμάσχαλα και τις τσέπες άδειες. Πάντως, και τούτο υποσημειούται με πολύ βαθύ νόημα, αυτή τη φορά απέφυγε ν’ αναφερθεί στην... Μαρέβα. Ισως ως δείγμα καλής θελήσεως και προσπάθεια επίτευξης... συναίνεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου