Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Επί τέλους, Ανάσταση!

Η προβοκάτσια της ΝΔ, δεν θα περάσει!!


   -Σύντροφοι, κερδάμε! Μην ακούτε τις Σειρήνες. Μην ακούτε τις Κασσάνδρες! Αυτά που θα γίνουν απόψε στη Βουλή είναι μιά καλοστημένη οφθαλμαπάτη. Μιά προβοκάτσια της ΝΔ. Του Κούλη, του Άδωνη και της... Μαρέβας, (ίσως και του... Παπασταύρου)! 
   Μην πιστεύετε τίποτε. Όλα όσα λέγονται και γίνονται στη Βουλή είναι κακόγουστα ψέμματα, που στοχεύουν στην κατασυκοφάντηση της κυβέρνησης του λαού. Της δικής σας κυβέρνησης. Εμάς ν' ακούτε. Εμάς, όπως μας βλέπετε, όπως μας γνωρίσατε πάνω από δυό χρόνια τώρα. Εμείς μόνο σας λέμε την αλήθεια. Κανείς άλλος! Όλα είναι θέμα... "ανάγνωσης".
   Παρακολουθήσατε στο πιό πάνω βίντεο αυτή την αλήθεια, την "αλήθεια" μας. Αυτή που σας υποσχεθήκαμε κι αυτή που δεσμευτήκαμε να σας φέρουμε. Μαζί με την ελπίδα και την κατάργηση της λιτότητος!
   Τέλος, σας γνωρίζουμε πως στο προαύλιο του Μαξίμου η κυβέρνησή μας, και κυβέρνησή σας, έχει μαζέψει αρκετούς τόνους σανό και καλαμπόκι. Τον σανό τον προσφέρει ο Μπούλης και το καλαμπόκι ο... Νεάντερταλ. Επ' ευκαιρία των γενεθλίων τους και της εξόδου μας από τα μνημόνια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου