Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ο Καραγκιόζης γιατρός.



... με την δημοκρατική κατρακύλα της λογικής να συνεχίζεται.

ΠΟΕΔΗΝ: Αγνοούνται οι μεταφερόμενοι ασθενείς που χειρούργησε ο κ. Πολάκης στη Ζάκυνθο
"Γιατροί χωρίς όρια ηθικής δεοντολογίας"
   Το πράγμα θα ήταν εξαιρετικά αστείο, αν δεν ήταν ενδεικτικό μιάς καθαρά φασιστοειδούς συμπεριφοράς, νεομαοϊκής αντίληψης. (Ως γνωστόν, ο... προοδευτικός Μάο, στα πλαίσια της «πολιτιστικής του Επανάστασης» και της αταξικής κοινωνίας, έστειλε τους γιατρούς να καλλιεργήσουν τα χωράφια και τους αγρότες στα νοσοκομεία να κάνουν... εγχειρήσεις!).

   Ο γνωστός ψευτονταής τραμπούκος φοροφυγάς, (αυτό κατά την δική του ομολογία), που υποδύεται τον υφυπουργό της Υγείας, ξαναχτύπησε. Απευθυνόμενος στο κομμάτι εκείνο του ελληνικού λαού που δεν αξίζει την ιστορική του καταγωγή, την οποία καπηλεύεται και θυμάται... αλά καρτ και αναξιοπρεπώς, έκανε ένα ακόμη θεατρινίστικο κόλπο, στοχεύοντας σε φιγουράτο εντυπωσιασμό των ανεγκέφαλων οπαδών του. Μάζεψε μερικούς σφουγκοκωλάριους ή ψοφοδεείς γιατρούς και νοσηλευτές από την Κυπαρισσία, φόρτωσε ιατρικά υλικά και εργαλεία, πήρε παραμάσχαλα και τρεις ταλαίπωρους αλλοδαπούς ασθενείς και πήγε να τους εγχειρήσει -όχι ο ίδιος, αυτός... επέβλεπε- στο... Νοσοκομείο της Ζακύνθου, παραμερίζοντας ή εξωπετώντας το υπεύθυνο προσωπικό του Νοσοκομείου.

   Η καταδρομική αυτή επιχείρηση σκοπόν είχε τη δυσφήμηση των ντόπιων γιατρών και την προβολή του... Σούπερμαν μαντιναδώρου σαχλέουρα που υποδύεται τον επιστήμονα και υφυπουργό.

   Πέραν της κωμικότητος του καταδρομικού περιστατικού και της αθλιότητος της λαϊκίστικης αυτής ενέργειας, υπάρχουν μερικά εύλογα ερωτήματα, αλλά και μελαγχολικές σκέψεις. Αν το Νοσοκομείο της Ζακύνθου είναι ανίκανο να επιτελέσει τον προορισμό του, αυτός -δυόμιση χρόνια πολιτικός προϊστάμενος- τί έκανε γιά να διορθώσει την κατάσταση; Και, κάθε φορά που παρατηρείται δυσλειτουργία σε κάποια μονάδα του ΕΣΥ, θα κάνει ιατρικές εμφανίσεις η ΜΙΚ -Μονάδα Ιατρικών Καταδρομών- που ίδρυσε η... λειράτη κότα με το όνομα Πολάκης;

   Στους μη προσεκτικούς, έως επιπόλαιους, συμπολίτες μας επισημαίνω την -σε χρόνο ανύποπτο- δήλωση του... λεβέντη υφυπουργού, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: « ...δεν πήραμε ακόμη στα χέρια μας τον έλεγχο του Κράτους».

   Όποιος είναι σκεπτόμενος πολίτης, θα έκανε ήδη την διασταύρωση με την πρωθυπουργική αναφορά στην προοπτική... «εξαετίας» της συριζαρέικης κυβερνητικής αναξιότητος. Θεός σώζοι την Ελλάδα.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου