Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Η Αυτού Εξοχότης ο... Αστοιχείωτος.

...και ο ακόλουθος Αυτού, πολυδιπλωματούχος κ. Πολάκης.
Στήριξη Τσίπρα στον Πολάκη: Εμείς οι αστοιχείωτοι ξεπερνάμε τα θεσμικά εμπόδια
"Όμοιος ομοίω αεί... βελάζει"!
   Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια, ιδίως από εμάς τους μεγαλύτερους, γιά να προσαρμοστούμε και καταλάβουμε την φαρσοκωμωδία που ξετυλίγεται στη χώρα μας αυτήν την εποχή. Γλιστράμε σε μιά καταστροφική κατηφόρα με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός. Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι! Ένας "αστοιχείωτος" εσμός, (και κατά την δική τους παραδοχή), αλωνίζει στη χώρα αυτοσχεδιάζοντας κατά τρόπο τυχοδιωκτικό και ανεξέλεγκτο.  Αυλωνίτες νομοθετούν, Παππάδες αποφασίζουν, Πολάκηδες προπηλακίζουν δικαστικές αποφάσεις, Ζαχαριάδηδες επεξηγούν, Σπρίτζηδες γιορτάζουν -μαζί με τους κεκράχτες χαχόλους- και ο λαός στενάζει... αλλά στις παραλίες! Ο κυβερνητικός αμοραλισμός έχει διαποτίσει ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων, με τον μιθριδατισμό να έχει παραλύσει κάθε δύναμη αντίστασης.  Με μόνο -επί του παρόντος- προπύργιό της, τα ανώτερα δικαστήρια.
  Έχω την αίσθηση πως ουδέποτε είχε μεγαλύτερη αντιστοίχηση με την σημερινή μας πραγματικότητα η ιστορία του Χότζα και του χωρικού που ένοιωθε στριμωγμένος στο σπίτι κι ο Χότζας του συνιστούσε να ποστιάζει κι άλλα ζώα μέσα. Δυστυχώς, η ώρα του απόλυτου κορεσμού σε αγανάκτηση και αηδία, δεν έχει έρθει ακόμη γιά μας. Έτσι εξακολουθούμε να υπομένουμε και να υποφέρουμε μοιρολατρικά την χυδαιότερη και καταστροφικότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Προφανώς αυτή που μας αξίζει! Όσο γιά την διεθνή απήχησή της,  ενώ όλοι τους φτύνουν, αυτοί νομίζουν πως ψιχαλίζει δροσερά! Οπότε όλα βαίνουν καλώς!

   Πάντως, γιά να μην ξεχνιόμαστε, ένα βιντεάκι που ξύνει και φρεσκάρει τη μνήμη, καλό είναι να το βλέπουμε, από καιρού σε καιρό. Γιά να τό έχουμε πρόχειρο την ώρα της κρίσεως και του τελικού απολογισμού. Όταν και αν έρθει αυτή η ώρα.



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου