Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Μιά Ηριάννα, μιά υπόθεση- προϋπόθεση γιά... «βαλεριάνα».


«Θέλει η... «κυρία» να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει»!
Αποτέλεσμα εικόνας για καταστροφές στην ερμού
Χτυπώντας τον... καπιταλισμό...

   Η υπόθεση της Ηριάννας μου ήταν άγνωστη, μαζί και η ίδια. Όπως άλλωστε και στο μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού λαού. Ώσπου το μερικό λιντσάρισμα-προπηλακισμός του παχουλού συριζαρέικου διδύμου, (Φίλης-Ξυδάκης),  και η καταστροφή των βιτρινών της οδού Ερμού την έφεραν σε πρώτο πλάνο δημοσιότητος. Φρόντισαν γι’ αυτό τα... «παιδιά» και οι «συλλογικότητες». Οι γνωστοί μπαχαλάκηδες, ή άλλως, τα τάγματα εφόδου της ψυχοπαθούς, παρανοϊκής αριστεράς.

   Σαν μιά πρώτη γεύση αυτού του ισχυρισμού περί ψυχοπαθολογικής παράνοιας, παραθέτω την αρχή του μακροσκελούς μανιφέστου που πέταξαν σε φυλλάδια στην ΤτΕ, στο πρόσφατο μπουκάρισμα που πραγματοποίησαν ανενόχλητοι, μερικοί αληταρέοι της συλλογικότητος που την αυτοαποκαλούν: «Ρουβίκονες».  Προκειμένου να... εξηγήσουν, λέει, την πολιτική τους θέση. Με ενέργειες που χτυπάν το κεφάλαιο, τους καπιταλιστές, τον ιμπεριαλισμό και τα τσιράκια του, και τέτοια γνωστά παλαβά. Δίνοντας -ταυτόχρονα- τη δική τους λύση στα προβλήματα που προκαλούν αυτοί οι μισητοί εχθροί του λαού! Με εντυπωσιακά άψογη χρήση της ελληνικής γλώσσας, πράγμα που υποδηλώνει πως οι συντάκτες των κειμένων και ηγήτορες αυτών των κινημάτων και... «συλλογικοτήτων», είναι μεν αδιαμφισβήτητα ψυχοπαθείς, αλλά συγχρόνως, περιέργως και κατ’ εξαίρεση του κανόνα, είναι και μορφωμένοι, τουλάχιστον ως προς την χρήση της ελληνικής γλώσσας! Με απλά λόγια, κάποτε και γιά άγνωστους λόγους τους λασκάρισε κάποια βίδα και... εκτοξεύτηκαν αυτόκλητοι στην υπηρεσία αλλαγής του... «διεφθαρμένου κόσμου»! Κάπως σαν τον διαβόητο Γιωτόπουλο της 17 Νοέμβρη. Κι αυτός με τις ίδιες παπαρδέλες θα άλλαζε τον κόσμο. Με χρήση -όμως- εξάσφαιρων και καλάσνικωφ. Πιό πειστικά, δηλαδή!! Ετούτοι οι Ρουβίκονες -επί του παρόντος- πουλάν τζάμπα μαγκιά, αντιστάσεως μη ούσης, αλλά δείχνουν πιό... λάιτ επαναστάτες, γι’ αυτό  και -βοηθούσης και της ομογάλακτης κυβερνητικής συγκυρίας- βρίσκονται ακόμη ασύλληπτοι, εκτός  δεσμωτηρίων και ψυχιατρείων.

                        «Τράπεζα της Ελλάδος: Να πατήσουμε τα άβατα της εξουσίας
   Αν κράτος και κεφάλαιο, οι άνθρωποι και οι θεσμοί τους, όσα αποτελούν αυτό που λέμε καθεστώς, είναι μασίφ κάθε φορά που έχει να αντιμετωπίσει την κοινωνική βάση, είναι σφάλμα να θεωρήσουμε ότι πρόκειται για κάτι ενιαίο. Θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν η πολιτική εξουσία, η νομοθετική, δικαστική και εκτελεστική αρχή να μην έχει στα χέρια της το κύριο εργαλείο ελέγχου της οικονομικής δραστηριότητας, το εργαλείο που φτιάχνει τους κανόνες του παιχνιδιού και της διαιτησίας του; Η ΤτΕ είναι μια ανώνυμη εταιρεία, με μετόχους, όπως κάθε καπιταλιστική επιχείρηση η οποία αποτελεί το απόλυτο άβατο........ μπλα, μπλα, μπλά...»

   Το δικαστικό ιστορικό της κ. Ηριάννας είναι, περίπου, γνωστό. Με κύριο αποδεικτικό στοιχείο την ανίχνευση του DNA της -μερικού DNA το αποκαλούν- σε όπλο, καταδικάστηκε πρωτόδικα σε κάθειρξη 13 ετών, γιά συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της φωτιάς». Τώρα εκδικάστηκε -δεύτερη φορά- αίτημά της γιά προσωρινή αποφυλάκιση,  μέχρι  την εκδίκαση της εφέσεως. Το αίτημα αυτό απορρίφτηκε πάλι, (πρώτο εκείνο που διατύπωσαν γιά αναστολή, άμα τη ανακοινώσει της ποινής την 1/6/2017). Οπότε άρχισαν τα... όργανα!

    Στην απορριπτική απόφαση των δικαστών βάρυνε το μερικό γενετικό υλικό που έχει εντοπιστεί σε κινητό αντικείμενο μετά τα εργαστηριακά αποτελέσματα διερεύνησης του DNA.    
   Το δικαστήριο με εμπεριστατωμένο σκεπτικό κάνει αναλυτική αναφορά σε γεμιστήρα όπλου, ο οποίος εντοπίστηκε στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου μαζί με άλλο «ορφανό» οπλισμό. Όπως αναφέρει, στην ακμή και στα χείλη του γεμιστήρα, εντοπίστηκε «βιολογικό υλικό του οποίου ο γενετικός τύπος STR ταυτίζεται ως προς τα κοινά STR που προσδιορίστηκαν με το γενετικό τύπο» της Ηριάννας. Μάλιστα, οι δικαστές, στο ίδιο σκεπτικό τους, εξηγούν ότι ο συγκεκριμένος τύπος οδηγεί σε αντιστοιχία 1 προς 667.788.611. Δηλαδή, σε όλη τη Γη, «δύνανται να υπάρχουν το πολύ άλλα 8-9 άτομα με τον ίδιο γενετικό τύπο». Και όπως υπογραμμίζεται στην απόφασή τους, είναι «σχεδόν αδύνατον» να υπάρχει δεύτερο άτομο με τα ίδια χαρακτηριστικά DNA στην Ελλάδα!

   Το δικαστήριο, επίσης,  επικαλείται έρευνα που έγινε σε διαμέρισμα που ανήκε στη θεία της Ηριάννας, στο οποίο διέμενε ο σύντροφος της 29χρονης και ο συγκατηγορούμενός της. Και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι: «Όλοι δεν διατηρούσαν μεταξύ τους μόνο κοινωνικές επαφές, αλλά εντάσσονται στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο, ανεξάρτητα από τις εκπαιδευτικές επιδόσεις τους». 
   Άρα, καλό θα ήταν οι κυβερνητικοί... "Οrlandi furiosi" να χαμηλώσουν τους τόνους και να μαζέψουν τους αληταρέους τους, που φοβάμαι πως θα συνεχίσουν την καταστροφική τους δράση με συνεχώς αυξανόμενη μανία.


   Όμως, πέραν από αποδείξεις  και ενδείξεις ενοχής της νεαρής αναρχικής ... δασκάλας -κάτι που μοιάζει με νιαούρισμα στα κεραμίδια και προβληματισμό γιά το ζώο που νιαουρίζει- η στήλη στέκεται σε κάτι που περνά απαρατήρητο από τους πολλούς, αλλά, κατ' αυτήν, είναι καταφανώς δηλωτικό ενοχής. Η κ. Ηριάννα -κρίμα στο πολύ ωραίο και εύηχο όνομα- έκανε δηλώσεις γιά την απόφαση, χωρίς να βρει ούτε μία λέξη συμπαθείας γιά τα αθώα θύματα της μανίας των ομοϊδεατών της. Κουβέντα γιά τις περίπου 60 σπασμένες βιτρίνες και την ζημιά και την οδύνη των ιδιοκτητών τους. Ισχυρίστηκε μόνο... αθωότητα και χε.... γιά το μισητό της κεφάλαιο. 
   Δεν γνωρίζω ένοχο που να μην δηλώνει αθώος, ακόμη κι αν πιάνεται με την... «γίδα στην πλάτη». Από τον Τσοχατζόπουλο μέχρι τον Μάνσον, τον serial killer που είχε ξεκάνει ένα σωρό ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και την ηθοποιό Σάρον Τέητ. Όλοι δήλωναν... αθώοι!


   Και κάτι τελευταίο. Θεωρώ πολύ περίεργη την επιμελώς παρασιώπηση του επιθέτου της Ηριάννας. Κάπου διάβασα πως λέγεται Βασιλειάδη και πως συγγενεύει με κάποιον υφυπουργό της κυβέρνησης. Η ομοθυμαδόν συριζαρέικη υποστήριξη στην κοπέλα, η οποία σημειωτέον είναι, λέει, δασκάλα -αλίμονο στους μαθητές που θα διδάξει και γαλουχήσει- είναι πολύ ύποπτη. Την υποψία ενισχύει η... διάψευση του κ. υφυπουργού! Με τον συριζαρέικο εσμό που μας κυβερνά, επιβάλλεται η πλήρης αντιστροφή των δηλώσεων όλων τους, προκειμένου να μάθαίνουμε την αληθινή... "αλήθεια". Όποιος αμφιβάλλει ας παρακολουθήσει μιά εκπομπή του Βουλαρίνου και θα καταλάβει. Άρα.... μάλλον κάτι τρέχει με τον κ. υφυπουργό και δένει αρμονικά με το ηυξημένο και ομόθυμο κυβερνητικό ενδιαφέρον γιά ένα μέλος των "Πυρήνων της φωτιάς".









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου