Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Μιά αγιογραφία, γιά γέλια και γιά κλάματα!

"Τσίπρα, ΘΕΕ, πάρε την ΠΑΕ"!! (της Ελλάδος, εννοείται)!

   Πολύ καλή φίλη μου έστειλε το συνημμένο κείμενο γιά να με διασκεδάσει, καθ' όσον ξέρει ότι η προχθεσινή ημέρα είχε -όπως πάντα- γλυκόπικρη γεύση. Τα σχόλια αφού το διαβάσετε.
   Ολιγόλεπτη είναι η γλοιώδης κι εμετική "αγιογραφία" -με έντονα άρωμα... Καρανίκα-  οπότε δεν προλαβαίνετε να διαολιστείτε. Προτάξτε τον καγχασμό σας.


      Ο ημιαγράμματος συντάκτης, μέ έντονα τα χαρακτηριστικά του σολοικισμού, αφού χρησιμοποιεί αρλουμποειδώς λέξεις και φράσεις γιά δημιουργία φανφάρας και εντυπώσεων, παραποιεί πραγματικά στοιχεία και διαστρέφει την πασίγνωστη αλήθεια.
   Αρχίζω από τις σπουδές. Όταν δεν ξέρεις πως Λέσβος και Μυτιλήνη είναι ένα και το αυτό νησί, έχεις μεσάνυχτα από Γεωγραφία και δη από... Πατριδογνωσία. Δηλαδή τη χώρα που -υποτίθεται- κυβερνάς και είναι η δική σου πατρίδα. Με τα αμέτρητα γλωσσικά μαργαριτάρια αποδεικνύεις ημιμάθεια της μητρικής σου γλώσσας και πλήρη ασχετοσύνη στο μάθημα των  Ελληνικών. Με το να μην ξέρεις που θα βρεθείς, αν περιστραφείς κατά 360 μοίρες, είσαι εκτός από... "κακόμοιρος" και σκράπας στο Μαθηματικά.
   Έντονα κομμουνιστικοπαπαρδέλες αυτός ο ασυνάρτητος  αχταρμάς των ελληνικών... σπουδών με τα ξένα... συμφέροντα. Παρεμπιπτόντως, όλες οι περισπούδαστες... σπουδές του κ. Τσίπρα εγένοντο εκτός αιθουσών. Στο προαύλιο και τους εκτός σχολείου χώρους. Τα... "σχολειά" -κατά την προσφιλή κομμουνιστική έκφραση- αντιστοιχούσαν, γιά τους μικρούς κατσαπλιάδες, με αντίπαλα... υψώματα. Έπρεπε να... καταληφθούν. Μέ γιούργες, υψωμένες γροθιές -κάπου, κάπου και στη ζούλα-  και στις πλάτες κάποιου ταλαίπωρου καθηγητού, "δεκαπενταμελέ" συμβούλια και την απαραίτητη φραπεδιά. Εκεί, όντως, αρίστευε! Όχι... "πασαλείματα" και αηδίες. Σοβαρή δουλειά και σε βάθος!
   Αυτό, πάντως, το... "software" με ξετρελαίνει, γιατί αποδεικνύει πως τα αστοιχείωτα ζόμπυ -μέσα στην απύθμενη βλακεία τους- αποκαλύπτουν τα... φύλλα τους. Με τη γνωστή πλέον μέθοδο που μας αποκάλυψαν και επιβεβαιώνουν καθημερινά, δηλαδή την αντιστροφή της αλήθειας, ομολογούν πως η κομμουνιστική τους παιδεία, (λέγε με "πλύση εγκεφάλου"), δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα... "software". Ήτοι, ένα σύνολο δεδομένων και εντολών, που εμφυτεύονται στο άδειο τους κεφάλι και το κάνουν να εκτελεί πειθήνια τις εντολές αυτές. Και βεβαίως, κατά τη λογική της αντιστροφής -πιθανότατα εμφυτευμένο τσιπάκι κι αυτό- τους κάνει να εξομοιώνουν τους άλλους με τα... μούτρα τους!
   Έτσι, ο Αλέκσισ τους, μεγάλωσε στα... "ελληνικά σχολεία και Πανεπιστήμια, (πόσα άραγε), με τρόπο... ανεπιτήδευτο"! Και επεξηγώ: Στα... "σχολειά" δεν μαθήτευσε, τα καταλάμβανε και προβιβαζόταν με τα λεφτά του... μπαμπά. Ένός εργολαβάκου που έγινε "μεγαλοεργολάβος" τον καιρό της χούντας. Στο Πολυτεχνείο δεν... μπήκε -εξ ου και το μένος του γιά τις εισαγωγικές πανελλήνιες εξετάσεις- πήγε έξω -Αυστρία(;)- κοπροσκύλιασε και επέστρεψε με μεταγραφή. Μετά από 11 συναπτά έτη... σπουδών, πήρε πτυχίο -κατά την δημόσια εξιστόρηση του Καθηγητού κ. Θεοδ. Τάσιου- μετά από τηλεφωνικές παρακλήσεις του Αλ. Αλαβάνου. Ό Αλαβάνος, τότε, αρχηγός του ΣΥΝ και ο Αλέκσισ το... "πουλαίν" του!
   Τέλος, ο ηλίθιος επίλογος προσπαθεί να ωραιοποιήσει και εξιδανικεύσει την ημιμάθειά του στα Αγγλικά. Αυτό και μόνο, είναι αρκετό γιά να καταδείξει την κουτοπόνηρη πρακτική -όζουσα καρανικισμό- με την οποία εκτρέφουν με πλουσιοπάροχες μερίδες σανού και κουτόχορτου, τα γίδια οπαδούς τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για η τηλεπαρουσιάστρια της β. κορέας
Χμ... ο συντάκτης του κειμένου... μεταμφιεσμένος γιά περισσότερη αξιοπιστία!
    Συνοψίζω: Το πιό πάνω σαχλοκείμενο δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα εμετικό γλείψιμο κάποιου βολεμένου τσανακογλείφτη Χατζατζάρη -ντενεκέ ξεγάνωτου και ανεπρόκοπου- που εκφράζει μ' αυτόν τον γελοίο τρόπο -μετά βαθυτάτου φραστικού τεμενά- την ευγνωμοσύνη του προς το αφεντικό που τον περιμάζεψε και του έδωσε να γλείψει κάποιο κοκαλάκι, μπας και ξελιγουριάσει από την χρόνια πείνα του. Άξιος ο μισθός του.
   Όσο γιά εμάς, της απέναντι όχθης, αποτελεί ένα ακόμη δείγμα του τί σημαίνει κομμουνιστική υποταγή και υποτέλεια και ένα πρώτο στάδιο "βορειοκορεατικοποιήσεως" της χώρας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου