Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Κουρουμπλής και τα..."κουρουμπλιά" του!

Όταν η βλακεία εξελίσσεται σε πολιτικό φανατισμό και ταξική πειθαρχία.

Φανατική συριζαρέα οπαδός, με παντελόνι... κουρουμπλί!
   Το πράγμα ξεπέρασε το φράγμα του τραγικού και... στρογγυλοκάθησε στο χώρο της τρελλής κωμωδίας! Ο αριστερός φανατισμός, απελευθερωμένος μετά από 65 χρόνια... καταπίεσης από την δεξιά καλοπέραση, κολυμπάει πανευτυχής στα καθάρια νερά του Σαρωνικού, υπακούοντας στην προτροπή του αρμόδιου υπουργού και την αισιοδοξία του -εξ ίσου ικανού- αλληλέγγυου υφυπουργού του.
   Δυστυχώς -και γιά να μην κουραζόμαστε άδικα- ο κουτοπόνηρος αρχιψεύταρος και αρχιγκαντέμης Αλέκσισ, έχοντας καταλάβει τί ζώα είμαστε, δεν "καταλαβαίνει"... Χριστό. Κάνοντας πλάκα -και αντιστάσεως μη ούσης- διαστρέφει καταστάσεις, αντιστρέφει αλήθειες, λέει... ό,τι θέλει, όπως του κατέβει και γιά όποιο θέμα θέλει. Αδιαφορεί γιά συνέπειες και αντιφρονούντες και απευθύνεται μόνο στους δικούς του, που είναι ώριμοι και "πρόθυμοι" να χάψουν ό,τι κι αν τους σερβίρει. Το αυτί του δεν ιδρώνει με τίποτα, καθ' όσον κάνοντας το κέφι των εταίρων-δανειστών, έχει τα εξωτερικά νώτα του ασφαλή, οπότε μπορεί, μέσα, να αλωνίζει θρασύτατα και ανενόχλητος.
   Το πρόβλημα της Ελλάδος έπαψε να είναι πολιτικό και οικονομικό. Κατάντησε καθαρά ταξικό. "Από τη μιά αυτοί... -ο κατιμάς- και από την άλλη... εμείς -οι φυσιολογικοί- γιά τους οποίους οι πρώτοι... χέστ...αν"! 

   Όποιος αμφιβάλλει ακόμη -προφανώς αδιάβαστος, αφελής και αγνός- ας κάνει τον κόπο να διαβάσει κάτι από το παρασκήνιο που οδήγησε στον α-νόητο Εμφύλιο και θα γουρλώσει τα μάτια από έκπληξη! Γιατί θα διαπιστώσει πως το "εμείς" και "αυτοί", που τόσο συχνά και προκλητικά χρησιμοποιούν οι συριζαρέοι, έχει πραγματική υπόσταση. Και μην ξεγελιέστε από απατηλές εξωτερικές εμφανίσεις. Μέσα υπάρχουν χαοτικές και αξεπέραστες διαφορές λογικής και νοοτροπίας. Ενδεικτικά, από όλα όσα στοιχεία κατέχω, επιλέγω να αναφέρω το πιό χαρακτηριστικό, αυτό του Ν. Πλουμπίδη.
   Ο Ν. Πλουμπίδης υπήρξε ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ. Στην πασίγνωστη υπόθεση Μπελογιάννη, ο Πλουμπίδης πήρε πρωτοβουλία και έστειλε την πιό κάτω επιστολή.

«1. Εγώ και όχι ο Μπελογιάννης είμαι υπεύθυνος γιά την παράνομη οργάνωση του ΚΚΕ. Κατά συνέπεια ευθύνομαι γιά όλες τις πρωτοβουλίες και ενέργειες αυτής της οργάνωσης.
  2. Δεν έχω σκοπό να παραστήσω τον γενναιόψυχο εκ του ασφαλούς. Δεσμεύομαι να παραδοθώ στις Αρχές για να δικαστώ, ευθύς μόλις η καταδίκη του φίλου μου και συντρόφου Μπελογιάνη ακυρωθεί. 
Υ.Γ. Πολλοί είναι εκείνοι που γνωρίζουν τον γραφικό μου χαρακτήρα. Εντούτοις γιά το γνήσιο της επιστολής, προσθέτω τα δακτυλικά μου αποτυπώματα. Αθήνα 12-3-1952.» 

    Όταν η επιστολή αυτή έγινε γνωστή στον Ν. Μπελογιάννη που ανέμενε στη φυλακή την απόφαση του Συμβουλίου Χαρίτων, φέρεται να δήλωσε στο συνήγορό του Μηνά Γαλέο, που τον επισκέφτηκε «ο΅Ο Νίκος Πλουμπίδης σε καμιά περίπτωση δεν ήταν όργανο της ασφάλειας». Αντίθετα όμως, στο παρασκήνιο, το ΚΚΕ είχε ήδη αρχίσει να διαδίδει στις οργανώσεις του ότι ο Πλουμπίδης είναι «χαφιές»! Και μέχρις εδώ -ας πούμε- τα πράγματα έχουν μιά λογική επαγωγή. Στη συνέχεια, ο Ν. Πλουμπίδης συνελήφθη, στη γειτονιά μου, δικάστηκε και εκτελέστηκε στις 14/8/1954, στιγματισμένος από το κόμμα που υπηρέτησε μέχρι θανάτου. 
   Το κομμουστικό αληταριό, που τον είχε διαγράψει από το 1952, διέδωσε πως ο Πλουμπίδης δεν εκτελέστηκε, αλλά φυγαδεύτηκε με άλλο όνομα -ίσως και πλαστική στο πρόσωπο- στην Αμερική! Επιμένοντας στον σπίλο του χαφιέ.
   Και τώρα το ζουμί που οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα πως όλοι αυτοί οι αριστεροί -"όλα τα γουρούνια ίδια μούρη", που λέει η παροιμία-  είναι από άλλη πάστα, ακατανόητη και κοινωνικά επικίνδυνη, βρίσκεται στη στάση του Πλουμπίδη, ο οποίος μέχρι την τελευταία του στιγμή έλεγε: "Αφού το κόμμα λέει πως ο Πλουμπίδης είναι χαφιές, τότε ο Πλουμπίδης... είναι χαφιές"!!!

  Συνεπώς... "σύντροφοι"ματαιοπονούμε! Όσοι πιστεύουν πως θα ξεμπλέξουμε εύκολα από το καρκίνωμα που μας έπληξε, αιθεροβατούν. Κουράγιο και όποιος... αντέξει. Μόνη ελπίδα -αφού οι νοικοκυραίοι δεν αντιδρούν έντονα, δεν ξεσηκώνονται, δεν διαδηλώνουν, δεν τα σπάνε, αλλά ομφαλοσκοπούν βυζαντινολογώντας- απέμεινε η... Θεία Πρόνοια!!!   












Νίκος Πλουμπίδης, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου