Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

«Δάσκαλε Τζεπέτο που δίδασκες.... και την γλώσσα δεν κατέχεις»!



Βάλαμε τον λύκο να φυλάει πρόβατα.
Σχετική εικόνα
Ρωμαλέοι φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ, προασπιζόμενοι το άσυλο!

   Στην χθεσινή ανάρτηση και στο, ανοίκειο και απάδον γιά ένα σοβαρό κυβερνητικό στέλεχος, συναναρτώμενο λιβελλογράφημα του υπουργού-κατεδαφιστή της δύσμοιρης ελληνικής Παιδείας, υπήρξε ένας απίθανος βαρβαρισμός που βγάζει μάτι. Εννοείται πως μόνο ένας σοβαρός και μορφωμένος αναγνώστης θα μπορούσε να το επισημάνει. Εννοείται επίσης πως αυτός να είναι αριστερούλης, μάλλον σαν χλωμό μοιάζει. Γιά να μην μακρηγορώ, τόνισα με ένα: «αυτούσια» τα λεγόμενα του σεβαστού υπουργού, στην προσπάθεια να κεντρίσω την προσοχή των αναγνωστών. Δύο το πρόσεξαν και μου το επεσήμαναν. Και γιά να μην σας κουράζω άλλο αποκαλύπτω το «μαργαριτάρι» του μπάρμπα-Μυτούση που, παρ’ ολίγο, να μου βγάλει το μάτι. Έγραψε -το τέρας... της μορφώσεως»-  γιά τον: «λεξικό πλούτο» της ελληνικής γλώσσας! Προφανώς το σωστό είναι: «λεκτικό πλούτο», αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα γιά το αμόρφωτο ελληνικό κομμουνισταριό, το οποίο δεν ξέρει πού πέφτει η Λέσβος και πού η Μυτιλήνη.

   Με αφετηρία αμφιβολιών το ανωτέρω, ανέτρεξα στο βιογραφικό του... ρωμαλέου υπουργού μας και βρήκα πως, πλην μιάς αρχικής καθηγεσίας στη Φυσική, το βασικό αντικείμενο που δίδαξε και διέπρεψε ως καθηγητής ήταν η «Ιστορία των Επιστημών» στο τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης (ΜΙΘΕ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του οποίου είναι ομότιμος καθηγητής από το 2014. Αφ’ ότου αποχώρησε από αυτό. Δηλαδή αντικείμενο... τρίχες και ανάλογο με εκείνο ενός άλλου εξόχου προκατόχου του, του αξιότιμου κ. Μπαλντά, ο οποίος το μόνο χρήσιμο που έκανε -γιά πάρτη του, βεβαίως- ήταν να διορίσει, αναξιοκρατικά και με πλουσιοπάροχες απολαβές, την συμβία του. Ο εν λόγω «μουρτζούφλης στη φάτσα κύριος... καθηγητής, μηχανολόγος ων, δίδασκε, κατά το βιογραφικό του, το σπουδαίο... «μεταπτυχιακό διατμηματικό μάθημα (ΕΜΠ, ΕΚΠΑ, Πάντειο) «Επιστήμες και Φιλοσοφία στον 20ο αιώνα» και τερμάτισε τη σπουδαία καριέρα του ως καθηγητής του ΕΜΠ, στην «Θεωρία των Επιστημών»
   Τρέχα γύρευε, δηλαδή, με έδρες φωτογραφικές, γλειψιματικές, (Σημ. Αυτό μετά λόγου γνώσεως γιά τον Μπαλντά), και της πλάκας και γιά τους δυό τους, οφειλόμενες, μόνο και μόνο, στην αριστερή τους ιδιότητα και την μασωνική συμπεριφορά των αριστερών ομοίων τους. Αξιοκρατικά... πάντα! Οπότε, τρέμε Αϊνστάιν, Χάιζενμπεργκ, Πλανκ, Τέσλα, Καστοριάδη και... όλοι μαζί!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου