Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Όλοι εμείς.... ο «ετερόκλητος όχλος», ενοχλείται και αντιδρά.



«Νους λανθάνων τα αληθή λέγει»
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας - καμμενος - κοτζιας
Το "τρίο Στούτζες" σε νέες περιπέτειες
   Παρακαλώ τους αναγνώστες της στήλης να κατανοήσουν την μικρή παράφραση του υπότιτλου και, κυρίως, να σκεφθούν το μέγεθος της σημασίας του τίτλου. Η αμετροέπεια του πρωθυπουργού είναι γνωστή και η αλαζονεία επίσης. Όμως αυτή η σκληράδα που εκπέμπει η φράση με την οποία χαρακτηρίζει τις εκατοντάδες χιλιάδες λαού -πολλοί από τους οποίους τον επέλεξαν πριν λίγο να τους κυβερνήσει- φανερώνει όλη τη σταλινική νοοτροπία που διαθέτουν οι απανταχού και διαχρονικά εναπομείναντες κομμουνιστές. Πραγματικοί λύκοι, μασκαρεμένοι σε πρόβατα, και αν τύχει -όπως εν προκειμένω- και διαθέτουν γλυκό και συμπαθητικό πρόσωπο ξεγελούν πιό εύκολα κάθε αφελή, απληροφόρητο και καλόπιστο πολίτη. Όταν όμως βρεθούν σε κίνδυνο, ή όταν βλέπουν πως χάνουν τον λουφέ της εξουσίας, τότε ξεμασκαρεύονται, αποβάλλουν την προβιά και αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

   Ο σφετεριστής και ανελθών στον πρωθυπουργικό θώκο, με πλαστά στοιχεία και ψεύτικα μέσα, Τσίπρας, έδειξε πόσο εκτιμά και πώς χαρακτηρίζει τον ελληνικό λαό, αποκαλώντας «όχλο» ένα μεγάλο μέρος του, το οποίον διαδήλωνε με πρωτοφανή κοσμιότητα και ευπρέπεια. Η λαοθάλασσα της 4ης Φεβρουαρίου που συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα, μόνο σαν όχλος δεν μπορεί να θεωρηθεί. Όχλο αποτελούν οι προσκείμενες σε δαύτον... συνιστώσες, συλλογικότητες, ρουβίκονες και οι πάσης φύσεως περιθωριακοί τύποι που χειροκροτούν Κουφοντίνες, μπουκάρουν ανεμπόδιστοι όπου γουστάρουν, καταστρέφουν ακυρωτικά μηχανήματα στα ΜΜΕ και κάνουν λημέρι τους τα Πανεπιστήμια και τα Εξάρχεια.  Και ας μην επιχαίρουν οι ανόητοι αριστεροί πως η πρωθυπουργική περιφρόνηση έχει στόχο και αποδέκτες την... απέναντι πλευρά, γιατί οι κομμουνιστικές πρακτικές είναι πασίγνωστες από ιστορικά δεδομένα. Οι πρώτοι που εκκαθαρίστηκαν από όλους τους κόκκινους δικτάτορες, (Στάλιν, Μάο, Πολ Ποτ, Κάστρο), όταν εκείνοι πήραν -πραγματικά- την εξουσία στα χέρια τους, ήταν οι δικοί τους. Δείτε στην ελληνική μικρογραφία μας τί «ακούν» οι Λαφαζαναρέοι, Κωνσταντοπουλίνες, Στρατα-στρατούληδες και όλη η αποκοπείσα, τέως συντροφική, συμμορία. Μέχρι και τα ιστορικά σύμβολα -Μίκης, Γλέζος- βάλλονται λυσσωδώς και, αν ήταν δυνατόν, ευχαρίστως θα τους έκοβαν το λαρύγγι με κονσερβοκούτι. "Έξεστι Συριζαρέοις ασχημονείν", θα έλεγαν -αν ζούσαν σήμερα-  οι αρχαίοι Έφοροι της Σπάρτης, μπροστά στην απύθμενη αθλιότητα των σύγχρονων απίθανων κυβερνητικών στελεχών, προεξάρχοντος του αρχιδημαγωγού ηγέτη τους.

   Όσοι παρακολουθούν τη στήλη και βλέπουν τί σόι άνθρωποι μας κυβερνούν, καλόν θα ήταν να προβληματιστούν και... οψέποτε φτάσουμε σε νέες εκλογές, ας πράξουν ανάλογα. Πάντως όχι σαν όχλος, αλλά σαν ελεύθεροι και ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου