Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Άνθρωποι σπιθαμιαίοι και γελοίοι, εθνική ζημιά τεράστια και σοβαρή.



Στον απόηχο του χθεσινού συλλαλητηρίου.
Αποτέλεσμα εικόνας για συλλαλητηριο
Μιά χούφτα ασχημονούντων χρυσαυγιτών...
   Πέραν από υποδεκάμετρα, μετρήσεις και εκτιμήσεις, το χθεσινό συλλαλητήριο ήταν μεγαλειώδες. Με κέντρο την Πλατεία Συντάγματος ο κόσμος απλωνόταν μέχρι την Ομόνοια, το Χίλτον, την αρχή της Συγγρού και την Καπνικαρέα. Όμως το θέμα δεν είναι ο ακριβής υπολογισμός, αλλά η σύγκριση με παρόμοιες συγκεντρώσεις. Όντας γέννημα και θρέμμα Αθηναίος γκάγκαρος έχω ζήσει πολλές. Ποτέ μου δεν θυμάμαι παρόμοιου μεγέθους συλλαλητήριο. Από την εποχή του Κυπριακού και εντεύθεν, όπου είχα -και έχω- εναργείς προσωπικές εντυπώσεις. Και αφήστε τους γελοίους αριστερούς γκαιμπελίστες να ασχημονούν, λέγοντας αστειότητες, στα πλαίσια της γενικής τους γραμμής: "Καλύτερη άμυνα, η επίθεση"!
   Όπως έγκαιρα έχω υποστηρίξει, το χθεσινό συμβάν αποτελεί μία καθολική αντίδραση του υγιούς κομματιού του ελληνικού λαού στην χειρότερη διακυβέρνηση που γνώρισαν όλοι όσοι ζουν σήμερα, αλλά και έχουν πληροφορηθεί από ιστορικές πηγές. Το Σκοπιανό ήταν απλά η πρόφαση, η οποία -απλά- πρόσθεσε και ένα ακόμη σοβαρό κίνητρο. Συνεπώς, τα αίτια ήσαν, το θιγμένο εθνικό αίσθημα -αφ' ενός-  και, αφ' ετέρου, η αντίδραση στο στραπατσάρισμα του ελληνικού φιλοτίμου, με το να πιαστεί κορόιδο από έναν κουτοπόνηρο λαϊκιστή παραμυθά, που του έταξε λαγούς με πετραχήλια. Οι ταλαιπωρημένες από την ασυνάρτητη και καταπιεστική πολιτική των απίθανων κυβερνητικών τύπων μάζες, αφυπνισμένες όψιμα, αποφάσισαν να αντιδράσουν στην επικίνδυνη συμμορία που έφερε στην εξουσία η παρορμητική ελαφρότητα των καλοβολεμένων συμπολιτών μας, μόλις έσκασε η φούσκα της πλαστής και δανεικής ευημερίας, με την οποία είχαν βολευτεί. Οπότε αναζήτησαν τη συνέχισή της στο γλυκόλαλο άσμα των συριζαρέικων Σειρήνων.
   Αναλογιζόμενος τους ανεκδιήγητους πρωταγωνιστές του μπουρλέσκ θιάσου που διαφεντεύει τη ζωή και το μέλλον του Έθνους, π.χ. Μπαρουφάκης, Πολάκης, Παππάς, Τσαλακώτος, Τζεπέτο, Αυλωνίτου, Μπούλης, Παπαχριστόπουλος, Ζουρλάρης, Κατακούτελος και όλον τον γελοίο κομμουνιστοτραφή θίασο, με μαέστρο τον μεγαλύτερο παραμυθατζή και ψεύτη που αναπνέει σήμερα επί της Γης, θεωρώ απολύτως δικαιολογημένο τον χθεσινό ξεσηκωμό.
   Έστω και αργά, ο ελληνικός λαός συνειδητοποίησε πως η άποψη των νεοσταλινικών κατάλοιπων που μας κυβερνούν, είναι πως η Γη πρέπει να γίνει μιά πελώρια μυρμηγκοφωλιά και επιδίωξή τους η ένταξη σ’ αυτήν και των δέκα εκατομμυρίων Ελλήνων-μυρμηγκιών. Έτσι, με τη χθεσινή γιγαντιαία σύναξη έστειλε ένα βροντόφωνο όχι σ’ αυτό το σχέδιο και αυτή τη νοοτροπία.
   Η κοπελίτσα από το Καστελλόριζο και η κυριούλα που περπατούσε δύσκολα και με "πι", πολύ αμφιβάλλω αν φοβούνται τις αλυτρωτικές φιλοδοξίες των Σκοπιανών και αν έχουν ιδέα του τί γράφει το Σύνταγμα της γειτονικής χώρας. Όμως θεωρώ σίγουρο πως ζουν στο πετσί τους την  φτωχοποίηση που επέβαλαν οι ανερμάτιστες οικονομικές πολιτικές του «είπα-ξείπα» συριζαρέικου εσμού, σε συνδυασμό με τα απίθανα ψέματα που τις σερβίρει. Και έχοντας νωπές στ’ αυτιά τους τις μεγαλόστομες αερόλογες προεκλογικές υποσχέσεις, βρήκαν μιά πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλουν την απελπισία, την απόγνωση και τον θυμό που  τις διακατέχουν. Αυτό είναι το ζουμί της χθεσινής κινητοποίησης και όλα τα άλλα είναι... φούμαρα.

   Προσωπικά, θεωρώ ως εντυπωσιακότερο στοιχείο της χθεσινής ιστορίας, την αμετακίνητη στάση των αριστερών εθνοπροδοτών γιά την παράδοση στους Σκοπιανούς όλων εκείνων που δεσμεύτηκαν στους πάτρωνές τους να παραδώσουν, κλείνοντας τ’ αυτιά τους στην εκπεφρασμένη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Μόνος άγνωστος το συμφωνηθέν αντάλλαγμα αυτής της κρυφής συναλλαγής. Ποιά είναι τα «τριάντα αργύρια» της προδοσίας ενός λαού, που γιά τον Τσίπρα, Καρακώστα και σία αποτελούν αμύθητη περιουσία. Λέγε με εξουσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου