Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Όταν τα τσογλάνια γίνονται ταγοί και αι Γραμματείς προκύπτουν... Φαρισαίοι!



... και την ηλιθιότητα να «παίζει» σε όλο το πολιτικό φάσμα.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργος βλάχος βουλευτής
Γ. Βλάχος, βουλευτής ΝΔ, υπολοίπων Αττικής. Ας τον θυμούνται οι ψηφοφόροι του στις επόμενες εκλογές.

   Η στήλη πιστεύει ακράδαντα πως η βλακεία ενδημεί στους ψηφίζοντες αριστερούς και τους ψηφιζόμενους δεξιούς. Γιά τους πρώτους δεν χρειάζεται επιχειρηματολογία δικαιολόγησης. Το «αίτημα» -με την αρχαία έννοια του όρου- είναι αυταπόδεικτο. Σχεδόν «αξίωμα», γιά τους διδαχθέντες στοιχειωδώς Γεωμετρία. Όταν πηγαίνεις σε αντίθετη κατεύθυνση απ’ αυτή που πάει όλος ο κόσμος, και μάλιστα μετά τρίχρονη εμπειρία αριστερής διακυβέρνησης, το πράγμα «μιλά» από μόνο του.
   Γιά το δεύτερο απαιτούνται δείγματα και παραδείγματα. Δείγμα, και μάλιστα χαρακτηριστικό, είναι η υποβόσκουσα δυσαρέσκεια -σαν αυτή της «απήδηχτης» γεροντοκόρης- η υφέρπουσα γκρίνια κατά της εκάστοτε ηγεσίας και η φατριάζουσα σύμπηξη μικροομαδούλων και η παρεΐστικη συμπεριφορά. Παράδειγμα διαρκές -διαλέγω πρόχειρα και ανάλογα με το βαθμό απέχθειας, έως αηδίας, που με διακατέχει- η «πεντάμορφη» Παπακώστα και το «τέρας» Αντώναρος. Τελευταίο, πλην όχι έσχατο, ο αναμφισβητήτως  μικρόνους Γιώργος Βλάχος. Επιμένω στη ολιγόνοια του κυρίου βουλευτού και το αποδεικνύω:
   - Αν ο κάθε δεχόμενος άδικη αριστερή λάσπη, από τον διαβολικό τσιπρέικο μηχανισμό, υπέβαλλε παραίτηση -λόγω ευθιξίας και μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, δηλαδή τρέχα γύρευε στο χρόνο, ο Τσίπρας -και κάθε Τσίπρας- θα εξουδετέρωνε, ατάκα κι επί τόπου, όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους! «Λάσπη κι έξω απ΄ το παιχνίδι»!
   Αυτός, λοιπόν, ο πανύβλακας... Βλάχος -πολύ επιτυχημένο και πλήρες συνειρμών επίθετο- δεν παραδειγματίστηκε από το πολύκροτο... «σκάνδαλο Βατοπεδίου», όπου ο θησαυρός των σκευωρών προέκυψε... άνθραξ; Δεν κατάλαβε τίποτε από τις λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιενς και τις άλλες σαπουνόφουσκες των offshore εταιρειών της συμμορίας των Ντάλτον, με εμπνευστή κι επί κεφαλής τη μαμά Ντάλτον, (λέγε με Τσίπρα), και εκτελεστή τον Άβερελ Ντάλτον, (λέγε με Πολάκη); 

 Αποτέλεσμα εικόνας για μαρια μαρανγγελη, γραμματέας Φρουζή

   Και σαν κερασάκι στην τούρτα, ιδού η... "πέτρα του σκανδάλου". Η μία από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες  -απροστάτευτη πλέον- η ξανθή γραμματεύς του Κ. Φρουζή, αντιπροέδρου της ελληνικής Novartis, με το ράδιο αρβύλα να οργιάζει ήδη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου