Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Η κατάνυξη των αθέων.

Παίζοντας με τα ιερά, τα όσια και τα... νεύρα μας!

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας στην Ανασταση
Κάποιος να σκουντήσει τον... Μέντορα. Ξυπνήστε τον, θα πέσει και θα κάνει...  βαβά!
   Το να δηλώνεις... άθεος -προφανώς εννοώντας άθρησκος- είναι δικαίωμά σου αναφαίρετο. Όμως το να... πλήτεις αφόρητα κρατώντας αναστάσιμη λαμπάδα και υποδυόμενος τον καλό και συνεπή χριστιανό -σε κοινή πανελλήνια θέα λογω ΜΜΕ-  προσβάλλει όλο το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ελλάδος. Τσουγκρίζοντας ποτήρια σε χασαποταβέρνα θα ήταν συνεπέστερο με τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω του, όλο αυτό το μηδενιστικό κομμουνισταριό, από το να τσουγκρίζει κόκκινα αυγά και να μοιράζει ψεύτικους χριστιανικούς ασπασμούς... αγάπης. Γιατί με τέτοιες υποκριτικές συμπεριφορές και συμμετοχές στην μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης δείχνεις κατάμουτρα στον λαό πως τον... δουλεύεις! Βεβαίως, όταν αυτή η ασέβεια γίνεται συνεχώς γιά τρία συναπτά χρόνια, το πιό πάνω θέαμα -και το νόημά του- καταντά επαναλαμβανόμενη φάρσα. Και μάλιστα κακόγουστη.
   Βαθύτατα πιστός στην ύπαρξη του Θεού, αλλά ελάχιστα θρησκόληπτος και ουδέποτε επιδεικνύων θεατρικά και κραυγαλέα την πίστη μου, με βαθειές μετάνοιες και μεγάλους σταυρούς, φέτος -και εν επιγνώσει- της κυβερνητικής αυθάδειας και θεατρικής επίδειξης θρησκευτικού σεβασμού στο Θείο Πάθος, απέφυγα να παραλληλιστώ με τον υποκριτικό κυβερνητικό θίασο που κουβάλησε την πλήξη και ανία του στους Ιερούς Ναούς, μολύνοντας με την μιαρή παρουσία του το νόημα των ημερών. Συναισθάνθηκα την Ανάσταση του Θεανθρώπου και προσπάθησα να επικοινωνίσω μαζί Του με τον δικό μου τρόπο.
   Όσο γιά τον αρχιαπατεώνα λαοπλάνο υποκριτή και δόλιο σφετεριστή της εξουσίας, αν του γίνει χούι η ενασχόληση με την θρησκεία, προβλέπω να εξελίσσεται αλλά Πάσσαρης, που θέλει -λέει- να μονάσει στο Άγιο Όρος! Να δω τον Τσίπρα... "Καψοκαλυβίτη" σε σκήτη στο Περιβόλι της Παναγιάς κι ας σταυρωθώ πάραυτα. Και μάλιστα σαν τον Άγιο Πέτρο. Ανάποδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου